Cautare

4210 de rezultate pentru "accidente rutiere 21 11 2009 in prahovahey1" (5.70 secunde)
La data 5 mai 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 05 mai 2011, ora 22:15, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. ... Floarea de Gheata, sectorul 5, avand o concentratie alcoolica de 0,88 mg/l alcool in aerul expirat. Cel in cauza a fost condus la I.N.M.L.
La data de 22 mai 2011, ora 17:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe I. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.10.2011, in jurul orei 17.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16.11.2011, in jurul orei 01.05, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Andrei de 38 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V.
In ultimele 24 de ore, politistii Capitalei au identificat si cercetat 49 de suspecti de comiterea unor infractiuni. Dintre acestia, 11 au comis fapte pe linie judiciara, 20 pe linie de ordine si siguranta publica iar 18 la regimul circulatiei.
La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 6 aprilie 2011, ora 18.45, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 29 aprilie 2011, ora 02:20, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 2 iunie 2011, ora 19:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe G. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre soluzionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 09 iulie 2011, in jurul orei 02:50, politisti din cadrul Sectiei 13, l-au depistat pe bd.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
Cuza si Calea Bucuresti, restrictie care ar urma sa intre in vigoare cel mai probabil miercuri seara, 27 iunie, sau joi dimineata, 28 iunie, si va dura pana la finalizarea lucrarilor, deci probabil un an, plus sau minus cateva luni.
stirileprotv.ro:Cosmarul romanilor nevoiti sa demonstreze ca si-au platit amenzile rutiere, aproape de final.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Polita RCA are un plafon urias pentru despagubirea persoanelor care au suferit vatamari corporale in urma unor accidente rutiere ori despagubirea familiei persoanelor care si-au pierdut viata in incidente pe drumurile publice.
google-analytics.com